Potul la Loto creste in fiecare saptamana

Hila Ovidiu

Potul cel mare la Loto 6 din 49 creste ca voinicul din poveste, de la o saptamana la alta. Nimeni nu a mai castigat reportul dinainte de Paste, asa ca s-a ajuns la o suma ce depaseste 10 milioane de lei. Daca sunteti impatimiti de Loto si aveti bilet, fiti cu ochii pe extragerea de duminica, 24 iunie.

De la o saptamana la alta, premiul cel mare de la categoria I la Loto 6/49 creste constant. Astfel, potul depaseste in aceasta saptamana 10 milioane de lei. Duminica, 25 iunie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 21 iunie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 10,5 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker reportul depaseste 7 milioane de lei. Orice roman care ar castiga aceste sume ar putea iesi din criza fara probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iubirea care vindeca

Iubirea reprezinta cel mai inaltator sentiment de care este capabil un om. Cu totii ne dorim sa iubim si sa fim la randul nostru iubiti. Numai ca privilegiul de a fi iubit sau de a stii sa iubesti nu este la indemana oricui. Pentru a ajunge la o astfel de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro