Pot mare la Loto

Hila Ovidiu

9, 3 milioane de lei. Este suma cu care orice roman impreuna cu toate rudele sale ar iesi din criza. Daca ghiciti cele 6 numere norocoase la loto 6 din 49, acesti bani va intra automat in cont.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 depaseste in aceasta saptamana 9 milioane de lei. Duminica, 18 martie, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 15 martie, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 9,3 milioane de lei.  In prima luna a acestui an, Loteria Romana a acordat la toate jocurile automatizate pe care le organizeaza peste 675.000 de premii in valoare totala de peste 14,4 milioane euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Targ de produse traditionale la Agnita

Directia Agricola Sibiu impreuna cu Galul din zona Agnita organizeaza in data de 21 martie o expozitie de animale cu licitatie si un targ de produse traditionale la Agnita. La evenimentul ajuns la cea de-a doua editie sunt asteptati sute de vizitatori si zeci de producatori. Directia pentru Agricultura a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro