Pot de aproape 7 milioane de lei la Loto

Hila Ovidiu

Aproape 7 milioane de lei. Este suma cu care orice roman impreuna cu toate rudele sale ar iesi din criza. Daca ghiciti cele 6 numere norocoase la loto 6 din 49, acesti bani va intra automat in cont. Potul este mare si la categoria Joker. Tot 7 milioane de lei.

Premiul de la categoria I la Loto 6/49 este de aproape 7 milioane de lei. Duminica, 27 mai, vor avea loc, noi trageri Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 si Noroc. In urma tragerii de joi, 24 mai, la categoria I a jocului Loto 6/49 se inregistreaza un report in valoare de 6,9 milioane de lei. Insa nici castigurile de la celelalte categorii nu sunt de neglijat. Astfel, la Joker e un report de 7 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Termene prelungite

Aviz fermierilor. Autoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala a decis prelungirea termenului pentru depunerea proiectelor aferente Masurii 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole”, pana in data de 18 iunie 2012. Fermierii mai au timp pana in data de 18 iunie pentru a depune proiectele aferente Masurii 121 „Modernizarea exploatatiilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro