Posturi scoase la concurs la spital

Hila Ovidiu

La ora actuala, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu au fost deblocate 4 posturi de medici, care au si fos scoase la concurs. Insa conducerea spitalului se asteapata la o deblocare masiva de posturi din sistem de catre Ministerul Sanatatii, peste 2.000 in toata tara. Pana atunci, spitalul sibian functioneaza aproape la cota de avarie.

Vesti bune pentru spitalul din Sibiu. In urma cu mai bine de o luna si jumatate, au fost deblocate aproximativ 500 de posturi din sistem. Dintre acestea, patru au fost repartizate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Este vorba despre un post de medic anatomopatolog, doua posturi la Urgenta si un post de medic la Centrul de Dializa. Aceste posturi au fost deja scoase la concurs, dar conducerea spitalului asteapta valul de deblocari masive de posturile din sistem, aproximativ 2.200. Aceste vesti bune vin in contextul in care spitalul sibian are un deficit de 200-250 de posturi, deoarece, in sistemul public de sanatate situatia este de o angajare la 7 plecari. Multin dintre cei care pleaca fac parte din personalul auxiliar, care primesc oferte mai bune peste hotare. Insa, si aici exista un avantaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi sanctionati

Zeci de soferi ai unor vehicule de transport marfa sau pasageri au fost sanctionati de catre politistii sibieni saptamana trecuta, in cadrul unei ample actiuni TISPOL. Oamenii legii au dat amenzi pentru lipsa tahografelor, a licentelor de transport sau pentru viteza. Politistii rutieri sibieni au dat iama in soferii care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro