Posturi disponibile pentru toti sibienii dornici sa se angajeze

Hila Ovidiu

Angajatorii sibieni incep in forta noul an! pregatiti sa faca angajari, au scos la concurs peste 1600 de posturi. Cele mai multe, aproximativ 250 sunt pentru operatori montaj linii automate. De remarcat este faptul ca peste 200 dintre locurile de munca vacante sunt pentru persoane cu studii superioare.

Surpriza inceputului de an vine din partea celor care recruteaza persoane cu studii superioare. Sunt puse la bataie mai bine de 200 de locuri de munca vacante. La mare cautare printre cei cu multa scoala sunt inginerii, tehnicienii sau programatorii. Restul de peste 1400 de posturi insa nu necesita facultate asa ca pot fi accesate cu usurinta de catre oricine. Cele mai multe oferte,sunt pentru operatori montaj linii automate. La mare cautare sunt insa si agentii de securitate, ambalatorii manuali, asfaltatorii,  confectionerii si asamblorii de articole din textile, economistii specializati pe economie generala,    dulgherii sau electricienii in constructii. Angajatorii sibieni recruteaza in numar mare si excavatoristi pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate, finisori de terasamente, functionari administrativi, incarcatori-descarcatori,  fierari betonisti, ingrijitori,   instalatori,muncitori calificati in agricultura si floricultura, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, magazineri, marochineri, mecanici auto si muncitori necalificati. Se mai cauta montatori subansamble, operatori care sa lucreze pe masini cu comanda numerica , pavatori, paznici, proiectanti, soferi de autobuz, soferi pentru masini de mare tonaj, soferi pentru autoturisme si camionete, tehnicieni pentru roboti industriali, sudori, zugravi si zidari. In ciuda faptului ca sunt foarte multe locuri de munca vacante sibienii nu se prea inghesuie sa le ocupe. Si asta pentru ca ani de zile scolile de meserii nu au fost functionale iar acum angajatorii desi ar vrea sa dea de lucru pe bani multi sibienilor nu au de unde alege mesteri buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Adio taxe!

Veste buna pentru romani. Din 1 februarie se elimina mare parte din taxele de obtinere a permisului de conducere, de inmatriculare a autovehiculelor si bineinteles timbrul de mediu. In total vorbim despre 9 tipuri de dari catre stat care nu vor mai trebui platite. Prima lege din 2017 este una […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro