Portugalia castiga Eurovisionul, Romania incheie pe 7 si Moldova pe podium!

admin 1

Portugalia a castigat concursul Eurovision 2017, iar Romania si Moldova au avut clasari excelente, cu locurile 7 si, respectiv, 3. portalul de stiri evenimentsibiu.ro a transmis in direct si online pe siteul nostru acest eveniment.

Eurovisionul organizat in Ucraina a fost unul aparte, cu o invingatoare in premiera, Portugalia, si cu doua state est-europene pe podium.

Salvador Sobra a fost desemnat invingator atat la votul juriilor nationale, cat si la cel al publicului, astfel ca victoria sa nu poate fi contestata. Ramane insa impresia unei piese slabe, care transmite emotie numai prin prisma povestii triste a interpretului.

„Traim intr-o lume a muzicii fara substanta, a muzicii fast-food, si cred ca asta poate fi o victorie a oamenilor care creeaza o muzica ce inseamna cu adevarat ceva. Muzica inseamna artificii, muzica e sentiment! Sa incercam sa schimbam starea actuala si sa aducem muzica inapoi!”Surpriza placuta a acestei editii este Moldova, piesa „Hey, Mamma!” a celor de la SunStroke Project fiind extrem de apreciata. Aici ar fi de notat si faptul ca juriul din Moldova a acordat 12 puncte Romaniei, iar cel din Romania a notat doar cu 8 Moldova.

Ajungand la Ilinca si Alex, reprezentantii nostri, ei au fost votati bine, chiar foarte bine de public, insa au fost penalizati destul de mult de jurii, semn ca interpretarile, asa cum am remarcat si in transmisia live, au lasat de dorit.

Locul 7 ocupat de tara noastra este insa unul foarte bun, yodelul din Carpati dovedindu-se o alegere inspirata pentru editia din acest a Eurovisionului.

La final, Salvador a urcat pe scena alaturi de sora lui pentru a interpreta din nou piesa aleasa de Europa., a spus castigatorul.

One thought on “Portugalia castiga Eurovisionul, Romania incheie pe 7 si Moldova pe podium!

  1. Nu a fost atat de rea piesa cantata de Portugalia dar parca il copiaza pe Frank Sinatra la stil. Pacat ca Romania merita sa fie pe podium. Sunt curioasa cum o sa difuzati la radio aceasta melodie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Orasul plutitor care strabate lumea. Pentru a te caza in el, platesti 10 milioane dolari

Toti locuitorii acestei comunitati au vedere la ocean, iar privelistea este alta in fiecare dimineata. Lung de 196 metri, „The World” arata ca o nava de croaziera impunatoare, dar descrierea de oras plutitor populat doar de milionari i se potriveste mai bine. Este cea mai mare si probabil cea mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro