Politistii sibieni fac prevenire a criminalitatii alaturi de elevii din mai multe scoli ale judetului

Hila Ovidiu

A inceput saptamana de prevenire a criminalitatii. Politistii vor derula in aceste zile actiuni menite sa previna delicventa juvenila sau victimizarea minorilor. Vor avea loc si actiuni legate de protejarea patrimoniului, combaterea violentei si siguranta rutiera.

Politistii de la Prevenire au dedicat ziua de luni prevenirii delicventei judenile. Au stat de vorba cu elevii si cadrele didactice de la Liceul de Arta. Ziua de marti este dedicata actiunilor de prevenire a victimizarii minorilor. Alaturi de scolari si dascali, politistii vor discuta despre sigurtanta on-line. Miercuri oamenii legii se vor ocupa de prevenirea inselaciunilor, de prevenirea privind siguranta locuintelor si a anexelor acestora dar si de prevenirea furturilor din genti si buzunare. Oamenii legii vor dedica actiunile de joi prevenirii violentei in mediul familial iar vineri se vor ocupa de siguranta rutiera. Actiunile vor fi sustinute de catre politistii de la prevenirea criminalitatii in colaborare cu structurile de ordine publica si politie rutiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe Autostrada

Trafic ingreunat pe autostrada in zona iesirii spre Medias dupa ce a avut loc un acciedent rutier. O roata a unui tir a explodat si a dus la producerea evenimentului rutier. Pentru mai bine de o ora traficul spre Sebes s-a desfasurat pe banda de urgenta. Accidentul rutier s-a produs […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro