Politistii sibieni alaturi de elevi in prima zi de scoala

Hila Ovidiu

Nu doar scolarii vor fi de luni la datorie ci si politistii de la prevenire. Oamenii legii spun ca deja si-au facut planul de actiune in scoli pentru intreg anul scolar. Ba amai mult, ei vor fi prezenti luni la deschiderea anului scolar.

indeCe urmaresc politistii? In primul rand prevenirea delicventei juvenile, a violentei in unitatile de invatamant dar si in apropierea acestora, prevenirea absenteismului scolar si bineinteles prevenirea consumului de droguri, una dintre cele mai spinoase probleme din ultimii 10 ani. Anul acesta vor fi alaturi de elevi 166 politisti alturi de jandarmi si politisti locali. Actiunile in scoli vor continu pe toata perioda anului scolar. Vor fi derulate mai multe actiuni in care vor fi implicati scolarii. De asemenea in cadrul orelor de dirigentie oamenii legii vor veni sa stea de vorba cu elevii pentru a-i invata cum sa se pazeasca de situatii conflictuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Distractie inainte de inceperea scolii

De luni scolarii se intorc in banci. Inainte de asta insa, micutii au vrut sa mai dea inca o petrecere pe cinste. S-au strans la Biblioteca astra si au pus la cale un spectacol de zile mari. Spectatori le-au fost parintii bunicii si prietenii din fata blocului. Dupa o vara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro