Politistii rutieri, si in acest weekend la datorie

Hila Ovidiu

Ca in fiecare sfarsit de saptamana, si in acest weekend politistii sibieni  vor desfasura o serie de actiuni pe linia prevenirii accidentelor rutiere. Vor fi vizati vitezomanii, soferii care se aventureaza in depasiri neregulamentare, cei care nu acorda prioritate pietonilor, dar si cei care omit sa poarte centura sau conducatorii auto care urca la volan dupa ce au consumat alcool.

Puneti-va centura de siguranta si nu consumati alcool inainte de a urca la volan, iar in trafic respectati toate regulile rutiere. Acordati prioritate de trecere pietonilor, nu va aventurati in depasiri neregulamentare si nu depasiti limitele legale de viteza. Cam acestea sunt sfaturile pe care ar trebui sa le respectati pentru a evita orice fel de incidente si, mai ales, pentru a evita Intalnirile neplacute cu politistii rutieri. Ca in fiecare sfarsit de saptamana, acestia vor desfasura si in acest weekend ample actiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi. Oamenii legii isi vor indrepta atentia nu doar pe drumurile natioanle si judetene, ci si pe drumurile din zonele rurale. De atentia rutierilor nu vor scapa nici pietonii indisciplinati, care isi risca viata traversand neregulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mieii, prea scumpi pentru sibieni

In pragul sarbatorilor pascale, carnea de miel si-a facut deja aparitia pe tarabele din Piata Cibin. Sibienii trec de la tejghea la tejghea si se intereseaza despre pretul carnii, insa nu prea se incumeta sa cumpere. Deocamdata, un kilogram de carne miel costa 25 de lei. Oamenii spun ca daca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro