Politistii au dat iama in caminele studentesti

Hila Ovidiu

Peste 700 de studenti au fost legitimati in cadrul unei actiuni realizate de catre politistii sibieni in campusurile universitare. Actiunea oamenilor legii a avut scop preventiv .

images

70 de oameni ai legii au luat la bani marunti caminele studentesti din Sibiu. Actiunea a avut caracter preventiv. S-a urmarit prevenirea si combaterea faptelor antisociale. Oamenii legii au verificat modul de asigurare al pazei, dotarea cu sisteme de alarmare contra efractiei, instruirea personalului in ceea ce priveste accesul in campusul universitar. Politistii sibieni au legitimat 727 studenti si au oprit in zona campusului 24 de masini ai caror soferi au fost testati cu etilotestul. Actiuni similare vor avea loc si in perioada urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Campanie antistress marca ITM Sibiu

Stress-ul la control! 129 de angajatori au primit consultanta de la inspectorii ITM in cadrul campaniei “locuri de munca sigure si sanatoase-gestionarea strsului si al riscurilor psihosociale la locul de munca. Prin aceasta campanie se doreste realizarea unui climat cat mai relaxat la locul de munca atat pentru sef cat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro