Politisti la datorie

Hila Ovidiu

Peste 2 mii de politisti sibieni au fost la datorie in perioada sarbatorilor. Acestia au pus mana pe mai multi infractori prinsi in flagrant si au dat amenzi in valoare de 100 de mii de lei.

indeZilnic au fost in strada cate 200 de oameni ai legii. Per total au asigurat ordinea sarbatori tihnite sibienilor 2563 de politisti. 1844 au fost de la ordine publica, aproape 600 de la serviciul rutier iar alti 120 de la investigatii criminale, frauda sau arme. Oamenii legii au identificat 28 de infractori, au prins 3 urmariti national si international, au depistat 45 de infractiuni dintre care 31 au fost prinse chiar in flagrant. Au dat amenzi de peste o suta de mii de lei. In trafic au fost aplicate aproape 500 de amenzi, 111 fiind numai pentru viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turturii, un real pericol

In alerta au fost si pompierii dupa vremea din ultimele zile. Au avut zeci de interventii pentru a da jos turturii de gheata de la stresinile caselor. Dupa ce stresinile au plans pe timpul zilei si au format adevarate “stalactite” pe la colturile caselor in ultimele zile, pompierii au decis […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro