Politia Rutiera Sibiu vine la SmartPark

admin

Pe parcursul zilei de duminică, 28 mai, polițiștii rutieri, cei de la prevenire și Laboratorul Criminalistic vor fi prezenți în mijlocul copiilor, la Festivalul SmArt Park.

În pavilionul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu vor fi desfășurate activități de prevenire și educație rutieră, structurate în funcție de vârsta copiilor, astfel:
– un atelier unde vor desena fișe cu tematică rutieră;
– un atelier în care copii sunt invitați să recunoască și să învețe indicatoarele rutiere și
– un atelier de „creație” unde cu ajutorul unor materile de suport (hârtie colorată, culori, lipici, paste făinoase etc.), copiii sunt invitați să compună și să recunoască elementele unei biciclete.

Polițiștii criminaliști vor fi prezenți la festival cu Laboratorul Criminalistic, prezentțndu-le copiilor tehnica din dotare, trusele utilizate pentru prelevarea de proba și modul în care se face amprentarea.

Motocicleta Biroului Rutier Sibiu va fi și ea prezentă în pavilion.

De asemenea, la activitățile polițiștilor a fost invitat și un voluntar al Asociației „Tura în Natură”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACUM: Sistemul aerian britanic este paralizat. Mii de romani blocati prin aeroporturi

British Airways a anuntat intarzieri ale zborurilor sale din cauza unor probleme intampinate la nivel global de sistemul informatic. Reprezentantii companiei au precizat ca se fac eforturi pentru „rezolvarea problemei cat mai rapid posibil”, relateaza BBC. De asemenea, reprezentantii Aeroportului Heathrow din Londra au transmis ca „lucreaza indeaproape” cu British […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro