Politia Locala a dat peste 11 mii de amenzi in 2017

Hila Ovidiu

2017 a fost un an plin pentru politistii locali. In incercarea de a pastra un oras  curat, linistit si civilizat, cei de la politia locala au aplicat aproape 11 mii de amenzi. cele mai multe au fost pentru stationare sau oprire in locuri interzise, parcare neregulamentara, cersetorie sau tulburarea linistii si ordinii publice.

Politistii locali au prins in flagrant 20 de infactori si au aplicat anul trecut aproximativ 11 mii de amenzi in valoare de 3,9 milioane de lei. Cele mai multe amenzi, 7600, s-au aplicat pentru abateri de la legislatia rutiera, in principal stationare sau oprire interzisa. S-au mai aplicat 626 de amenzi pentru cersetorie, 69 pentru gesturi obscene in public, 156 pentru tulburarea linistii si ordinii publice si peste 100 de sanctiuni pentru nerespectarea drepturilor persoanelor cu handicap. Pentru comert neautorizat s-au aplicat 290 de sanctiuni in valoare totala de peste 20 de mii de lei. Pentru indisciplina in constructii s-au aplicat mai bine de 80 de amenzi cu o valoare de peste 500 de mii de lei. In zonele periferice ale orasului s-au aplicat 86 de amenzi celor care foloseau atelaje cu tractiune animala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Elevi consiliati de catre DGASPC Sibiu

Elevii din clasa profesorului banuit ca facea gesturi obscene in timpul orei de religie au fost evaluati de catre DGASPC. 3 dintre copii trebuie sa vina cu parintii la Sibiu pentru a se discuta situatia. Vorbim despre singurii copii din clasa care au varste sub 18 ani. In timp ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro