Politia in actiune

Hila Ovidiu

Politistii vor fi la datorie si in noaptea de Anul Nou. Acestia vor veghea la siguranta cetatenilor. Peste 200 de oameni ai legii vor fi in teren.

Ca si de Craciun oamenii legii vor fi in alerta pentru a veghea la linistea si siguranta sibienilor. Cateva sute de politisti vor fi prezenti la datorie in noaptea dintre ani dar si in primele zile ale noului an. Din totalul politistilor care vor actiona zilnic 114 sunt politisti de ordine publica, 47 politisti de la rutiera si 31 de la celelalte structuri cum ar fi:politia transporturi, investigatii criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi si substante periculoase dar si 12 luptatori de interventie rapida. Pentru sarbatori cat mai linistite oamenii legii va recomanda sa folositi numarul unic de urgenta 112 pentru orice situatie in care considerati ca este nevoie de ajutorul acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cumpatare!!!

Nu faceti excese in ceea ce priveste mancarea daca vreti sa treceti sanatosi in noul an. Este sfatul pe care ni-l dau medicii. Acestia spun ca organismul este si asa ingreunat dupa mesele copioase din zilele de craciun si ne recomanda un festin ceva mai usor pentru Revelion. Sibienii au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro