Politia in actiune

Hila Ovidiu

Atentie soferi!!! Politistii rutieri sunt in strada in acest weekend. Oamenii legii spun ca vor fi neiertatori cu cei care incalca regulile de circulatie.

Pentru trafic in siguranta politistii recomanda circulatia cu viteza redusa, adaptata conditiilor de trafic. Conducatorilor auto li se recomanda sa evite deplasarile pe timp de noapte sau pe distante mari. Pe pietoni politistii ii sfatuiesc sa isi sporeasca atentia sa nu se deplaseze pe carosabil mai ales dupa lasarea serii cand vizibilitatea scade considerabil. Traversarea drumurilor se poate face doar pe la trecerile de pietoni si chiar si atunci dupa o temeinica asigurare. Biciclistii au obligatia de a respecta aceleasi reguli rutiere ca si conducatorii de autoturisme. Nu pot circula cu bicicleta pe drumurile publice adolescentii care nu au implinit 14 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara transferuri intre clasele de germana!

Doar cateva sute de locuri au fost disponibile pentru cea de-a doua etapa de inscrieri in clasa pregatitoare. Printre acestea s-au numarat si cateva locuri in clase cu predare in limba germana insa niciunul nu a fost in municipiul Sibiu. In disperare de cauza parintii micutilor care au ratat inmatricularea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro