Politia in actiune!

Hila Ovidiu

Politistii rutieri scot radarele in strada si in acest sfarsit de saptamana. Oamenii legii spun ca vor actiona atat in oras cat si pe segmentele de drumuri nationale si judetene. Sunt hotarati sa ii sanctioneze pe toti cei care incalca legea.

indexDupa ce saptamana trecuta au sanctionat mai bine de 800 de soferi si au retinut zeci de permise de conducere, in acest weekend politistii rutieri ies din nou in strada. Si nu oricum ci cu ajutorul aparatelor radar din dotare. Acestia vor derula pe toata perioada sfarsitului de saptamana actiuni pe toate liniile. Pe segmentele de drum national si autostrazi politistii vor sanctiona drastic vitezomanii. Weekendul trecut recordul de viteza a fost detinut de catre un tanar care circula cu 170 de kilometri pe ora. In oras oamenii legii vaneaza soferii care nu acorda prioritate de trecere pietonilor dar si pietonii care traverseaza neregulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inspectoratul Scolar trebuie sa gaseasca solutii pentru Liceul Agricol

Problema Liceului Agricol continua. Reprezentantii municipalitatii nu pot interveni. Acum solutia trebuie sa vina din partea Inspectoratului Scolar. Reprezentantii Colegiului Barcianu spun ca isi doresc o cladire numai a lor pentru a fi siguri ca nu raman pe drumuri. Situatia Colegiului Barcianu devine critica. Reprezentantii primariei spun ca nu pot […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro