Poezii, colinde si cadouri de Mos Nicolae

Hila Ovidiu

Mos Nicolae a venit si la copiii de la Asociatia Filantropica Sfantul Nicolae. Pentru cadourile micutilor cei de la S.O.S Satele Copiiilor si-au donat banii de buzunar pe luna decembrie. in semn de multumire copiii au oferit un spectacol cu poezii si colinde.

Copiii care se afla in protectia Asociatiei Filantropice Sfantul Nicolae au fost probabil primii din oras care au primit cadourile lui Mos Nicolae. La ei au poposit tinerii de la asociatia SOS Satele Copiilor. Acesta este cel de-al cincilea an consecutiv in care tinerii isi doneaza banii de buzunar pe luna in curs si le cumpara daruri micutilor. In semn de recunostinta pentru cadourile primite copiii aflati in grija asociatiei au sustinut un mic program artistic. Colinde au cantat mai apoi si cei de la SOS Satele Copiilor. Nu puteau lipsi nici colindele dedicate Sfantului Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Artificiile la control

Inspectorii ITM au pornit controalele la pirotehnice. In aceste zile toate cele 14 magazine care comercializeaza artificii vor fi verificate pentru a se vedea daca respecta limitele impuse de lege. Cei de la ITM verifica atat produsele cat si actele de provenienta ale acestora. Inspectorii ITM au inceput controalele in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro