Podul Minciunilor se repara in regim de urgenta

admin

Primaria Sibiu a demarat o procedură de achiziție de lucrări de reparație în regim de urgență la balustrada și scările de la Podul Minciunilor. Valoarea reparațiilor a fost stabilită la 326.000 de lei și acestea trebuie executate în 30 de zile de la semnarea contractului. Ofertele se depun până în 25 mai, iar criteriul de adjudecare este prețul cel mai mic. Anunțul a fost postat la secțiunea de achiziții publice de pe site-ul primăriei. Printre altele lucrările presupun refacerea fațadei zidului de sprijin, montarea de ancore în zidăria existentă, dar și înlocuirea unor stâlpi de susținere.
Reparațiile trebuie efectuate în maxim 30 de zile. Costul lucrărilor este stabilit la un maxim de 326.000 de lei, dar este posibil ca el să mai scadă pentru că desemnarea câștigătorului achiziției publice este prețul cel mai scăzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe Dealul Daii. O masina este rasturnata !

In urma cu putin timp, a ambulanta apartinand SMURD și un echipaj de descarcerare de la ISU Sibiu s-a deplasat pentru o intervenție în dealul Dăii în cartierul Bavaria. Din primele informații oferite se pare că o mașină s-a răsturnat. O persoană este rănită și a reușit să iasă din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro