Pod nou peste Cibin

Hila Ovidiu

Se pregateste terenul pentru lucrarile de constructie a noului pod de peste Cibin. La momentul de fata se fac sondari pentru utilitati. Constructia efectiva a podului va dura aproximativ 20 de luni.

04.09.2014 10:48

Prima etapa este prevazuta sa se desfasoare in urmatoarele doua saptamani. Se lucreaza acum la sondari pentru a determina pozitia retelelor de utilitati si modul in care acestea urmeaza sa fie deviate pe perioada lucrarilor. Sondarea trebuie facuta la toate cele 4 colturi ale podului asa ca lucrarile pot incurca usor traficul atat pe strada Raului cat si pe Malului sau Cibinului. Practic este necesara devierea traficului de pe banda de langa trotuar, cealalta ramanand insa deschisa. Dupa aceasta faza urmeaza greul. Podul va fi daramat si va incepe constructia celui nou. Lucrarea va dura 20 de luni. Castigatorii lucrarii sunt o asociere de firme din Galati si Sibiu. Pe perioada desfasurarii lucrarilor va fi montata o pasarela provizorie care va permite pietonilor accesul de pe o parte pe cealalta a raului. Valoare proiectului este de peste 10,5 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident pe A1

La un pas de tragedie din cauza oboselii. Un sofer a adormit in timp ce se afla la volan si a intrat cu masina intr-un tir stationat. Accidentul s-a produs pe autostrada A1. Accidentul s-a produs pe autostrada A1 in jurul ore 17 cand un sofer de 48 de ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro