Poarta noua la Zoo

Hila Ovidiu

Investitiile la Gradina Zoologica Sibiu continua si in urmatoarea perioada. Aici vor fi construite o nouapoarta si o noua casierie. Investitia este de aproximativ 70 de mii de lei, fara TVA.

Dupa ce intre 2006 si 2008 au fost modernizate si extinse adaposturile animalelor, iar in 2010 a fost reabilitat sediul administrativ al Gradinii, in aceasta vara acolo va fi construita o noua poarta si o noua casierie. Investitia este de aproximativ 70 de mii de lei iar lucrarea va dura maxim 150 de zile. Poarta va fi construita din lemn si metal, iar casieria va fi o cladire de 21,8 metri patrati. Printre investitiile deja finalizate se numara achizitia si montarea a 60 de bancute si 40 de cosuri de gunoi. Acestea au fost amplasate pe aleile gradinii. De asemenea a fost curatat lacul pentru ca cei care vor sa se plimbe cu barca sau hidrobicicleta sa nu fie deranjati de vegetatia acvatica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un neamt la Tibet

Are 31 de ani si a renuntat la un job bine platit pentru a-si implini visul din copilarie. Acela de a ajunge din Germania si pana in Tibet, pe jos. Un cetatean german s-a incumetat sa faca acest lucru iar in aceste zile a poposit si la Sibiu. Stephan s-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro