Ploi si vreme rea pana marti

Hila Ovidiu

Inceputul de septembrie aduce toamna cel putin pana marti dimineata. Specialistii in meteorologie au emis o atentionare de ploi si vreme rea valabila pentru mai toata tara. Cantitatile de apa ajung pana la 40 de litri pe metrul patrat.

Meterologii au emis o atentionare de vreme rea care a intrat in vigoare luni la ora 17.00. Aceasta va ramane activa pana la data de 6 septembrie la ora 10.00. In acest interval orar va ploua cu precadre in Crisana, Banat, Maramures, Transilvania si chiar Oltenia. Cantitatile de apa vor fi ceva mai mari in zonele carpatilor Occidentali si Meridionali. Pe alocuri se va ajunge la 40 de litri pe metrul patrat. Pe alocuri vor fi averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In functie de influenta curentilor de aer este foarte posibil ca atentionarea meteorologica sa fie prelungita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locul IV pe tara pentru pompierii sibieni

Pompierii sibieni si-au dovedit inca odata valoarea. De aceasta data nu a fost insa vorba despre vreo calamitate ci despre un concurs desfasurat la Iasi. Salvatorii sibieni au reusit sa obtina locul IV pe tara la Concursurile Serviciilor Profesioniste.    Au intra in cursa, pentru a demonstra ca sunt cei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro