Ploi si vreme rea in urmatoarele zile

Hila Ovidiu

Vremea ramane urata in tara noastra cel putin pana marti seara. La momentul de fata este in vigoare o atentionare meteo valabila pentru toata tara. In anumite zone sunt asteptate ploi insemnate cantitativ.

Meteorologii spun ca pana in 9 mai la ora 23.00 vremea se va mentine instabila si mult mai rece decat ar fi normal pentru data din calendar. In urmatoarele 24 de ore mai ales pe timp de seara, instabilitatea atmosferica va avea manifestari accentuate, cu ploi torentiale, scurte episoade de grindina si intensificari ale vantului cu aspect de vijelie. Cele mai afectate zone vor fi cele de deal si de munte unde cantitatile de precipitatii pot atinge si 50 de litri pe metrul patrat. In noaptea dinspre marti spre miercuri si in cursul zilei de miercuri vremea se va raci accentuat iar in unele zone vor continua si episoadele cu precipitatii. La munte pot aparea precipitatii mixte. In zonele din centrul si nordul tarii exista riscul producerii de bruma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Catel salvat dintr-un canal adanc de 17 metri

Pompierii au devenit in weekend eroi pentru un catelus de doar cateva luni. Animalul cazuse intr-un canal adanc de 17 metri. A fost scos de acolo viu si nevatamat. De-a lungul timpului pompierii sibieni si-au dovedit valoarea salvand mii de vieti din calea apelor, a flacarilor sau din alte situatii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro