Pleiada de evenimente de Ziua Pompierilor

Hila Ovidiu

Ca in fiecare an, in 13 septembrie se sarbatoreste Ziua Pompierilor. Cu acest prilej, la Sibiu, maine va avea loc un exercitiu demonstrativ iar joi se vor depune coroane, vor fi ceremonii in centrul orasului si Ziua Portilor Desc chise in toate unitatile din judet.

Cu o zi inainte de marele eveniment, pompierii sibieni vor derula un exercitiu tactic de interventie in caz de incendiu la un hotel din zona centrala a orasului. Apoi, in 13 septembrie vor avea loc o suita de evenimente menite sa marcheze atat Ziua Pompierilor cat si implinirea a 170 de ani de la Batalia din Dealul Spirii.

Tot joi intre orele 13.00 si 16.00 in toate subunitatile din judet va avea loc Ziua Portilor Deschise. Ceremoniile dedicate Zilei Pompierilor din Romania se vor incheia la ora 20.00 cu retragerea cu torte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inflatie mai mare, preturi mai mari

Rata inflatiei revine pe crestere in tara noastra ajungand pana la valoarea de 5,1%. Iar asta se vede in preturile de la raft. Nici cei din piete nu se lasa mai prejos. Conform datelor INS cel mai mult s-au scumpit produsele alimentare. Reprezentantii Institutului National de Statistica spun ca rata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro