Plati electronice de taxe si impozite in judet

Hila Ovidiu

Peste un an si jumatate locuitorii din 15 localitati ale judetului isi vor putea plati taxele si impozitele din fata calculatorului. Consiliul judetean implementeaza un proiect menit sa ofere prin intermediul internetului acces la Registrul Agricol si achitarea darilor catre stat.

indx15 primarii din judet vor beneficia de acest proiect. Prin intermediul lui se doreste cresterea performantei administrative si oferirea de servicii publice on-line pentru cetatenii localitatilor partenere. Sisteml „Registrul Agricol Electronic” va asigura managementl electronic pentru toata suprafata tarii cu terenuri agricole sau neagricole, identificarea celor aflate in folosinta si integrarea lor cu hartile cadastrale. Valoarea totala a proiectului este de peste 6,7 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se trece la anvelope de iarna

Vremea rea da va da batai de cap si soferilor. Politistii rutieri sfatuiesc soferii sa conduca prudent in diminetile cu ceata si sa isi echipeze masinile corespunzator sezonului rece. Atentionarile de cod galben valabile pentru urmatoarea perioada a saptamanii vor da batai de cap soferilor. Primul fenomen este cel deja […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro