Plantele in tratarea bolilor de piele

Hila Ovidiu

Plantele au fost si vor ramane intotdeauna nu doar un aliment esential ci si un remediu naturist de nadejde. Vor sa ne demonstreze asta cativa elevi de la Colegiul National Gheorghe Lazar alaturi de curatorul Ghizela Vonica. Acestia au pus la cale expozitia “Plantele in tratarea bolilor de piele”.

Nu mai stim sa ne hranim corespunzator. Acesta este adevarul! Alegem mancarea dupa felul in care arata dar nu ne gandim si cati aditivi contine, cate E-uri nocive si asa mai departe. Despre aceste probleme incearca sa ne vorbeasca prin intermediul unei expozitii liceenii de la Lazar si o muzeografa de la Brukenthal. Iar expozitia nici pe departe prima de acest gen. ea face parte dintr-un proiect educational amplu. tentie insa, expozantii spun ca plantele ce ce pot fi vazute la Muzeul de Istorie Naturala trebuie intrebuintate strict la recomandarea unui medic specialist. Ba mai mult, acestea nu se recolteaza in orice perioada a anului, sau a zilei, ci trebuie un studiu amanuntit pentru a ajunge sa putem folosi natura ca remediu pentru bolile de piele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

The Avengers

Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow si Jeremy Renner vin pe marile ecrane. The Avengers este pelicula care va rula in urmatoarele zile la Cinema Arta. Marvel ii aduce inca o data pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum toti in aceeasi productie. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro