Plantari de toamna la Sibiu

Hila Ovidiu

Municipalitatea a inceput plantarile de toamna. In oras vor aparea in aceasta perioada sute de arbori ornamentali, arbusti dar si butasi de gard viu.

In aceasta toamna ajung in zonele verzi din oras 240 de copaci ornamentali, 1540 de arbusti, 10 mii de butasi de gard viu 6 mii de metri cubi de gazon. Pana la momentul de fata s-au plantat arbori in zona Dioda, in Resita II si pe strada Principatele Unite. Sunt in curs de derulare lucrarile de plantare pe strada Miraslau, pe Goraslau si pe Aleea Turnu Rosu.

Angajatii serviciului de resort al Primariei vor intra in perioada urmatoare pe strazile Aleea Biruintei si Fratii Buzesti pentru a planta arbori si arbusti. Plantarile vor continua si in locurile de joaca nou create dar si pe strazile proaspat modernizate. Se va interventi cu plantari si in alte zone verzi din oras. Pentru infrumusetarea orasului vor fi inlocuite plantele anuale cu cele bienale. Sunt pregatiti sa fie plantati in teren aproximativ 60 de mii de bulbi de lalele, 2 mii de plante perene si 50 de mii de panselute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotii nu mai fura din locuinte, fura din cladirile aflate in constructie

Aveti cladiri in constructie? Protejati-va ustensilele si materialele de constructii. Hotii si-au facut un obicei din a prada astfel de locatii. Numai saptamana aceasta politistii sibieni au reusit sa puna mana pe 5 hoti specializati in astfel de furturi. Numarul locatiilor din care acestia au furat este mai mare de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro