PILOŢII RALIULUI SIBIULUI 2012 VS ALL STARS

studio

Meci de fodbal intre selectionata pilotilor de la raliu si All Stars. Inaintea startului in Raliul Sibiului Romania, echipa pilotilor si-a aratat talentul si pe terenul de fotbal in fata unei selectionate, formata din fosti jucatori de fotbal si vedete. Partida s-a terminat la egalitate.

Echipa pilotilor a jucat in alb-rosu, in timp ce selectionala All Stars a intrat pe teren in echipament negru-portocaliu. Echipa pilotilor, din care au facut parte Marco Tempestini, Michael Kogler, Mathieu Arzeno, Michael Burri, Alex Filip, Vlad Cosma si Adrian Dragan, a inceput meciul in forta si dupa doar doua minute de joc a deschis scorul prin francezul Mathieu Arzeno.   
Echipa All Stars, formata din fostii fotbalisti Catalin Cursaru, Cristian Ciocoiu, Lucian Cotora, Florin Cotora, Ovidiu Talvan, Nicolae Grigore si Razvan Simion, si-a revenit repede si a egalat prin Catalin Cursaru, golgeter al campionatului in sezonul 2001/2002. Dupa acest gol, echipa All Stars si-a dominat serios adversarii si au intrat la vestiare cu un avans de patru goluri, scor 5 la 1. Echipa pilotilor si-a revenit dupa pauza prin reusitele lui Mathieu Arzeno si Michael Burri reducand astfel din diferenta. Arzeno, golgeterul echipei pilotilor, a ratat un penalty dupa faultul comis in careu de fostul portar al echipei Inter Sibiu, Lucian Cotora. Fostul arbitru international Aron Huzu a sanctionat imediat faultul, dar Arzeno a ratat lovitura de pedeapsa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BULGARIA, DESTINAŢIA PREFERATĂ A SIBIENILOR

Bulgaria ramane pe locul 1 in topul concediilor. Sibienii au ales si in acest an sa isi petreaca vacanta departe de casa. Cei care au avut mai multi bani, au optat pentru Turcia sau Grecia. Multi insa s-au multumit cu litoralul romanesc. Cam tot sibianul are pana la aceasata ora, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro