Pietonii vinovati de producerea accidentelor rutiere raspund penal!

Hila Ovidiu

Atentie pietoni! O traversare neregulamentara va poate costa viata!!! O femeie de de 59 de ani si-a vazut moartea cu ochii si pe deasupra s-a mai ales si cu dosar penal dupa ce a vrut sa traverseze prin loc nepermis si a fost lovita de un sofer care rula regulamentar!

indO femeie de 59 de ani din Cristian si-a vazut moartea cu ochii dupa ce s-a aruncat intr-o traversare neregulamentara fara sa se asigure. Femeia a fost actosata de un autoturism condus regulamentar. Femeia a scapat ca prin minune fara rani grave, insa s-a ales cu dosar penal. Politistii spun ca in primele 11 luni ale anului din cauza pietonilor s-au produs 60 de acidente rutiere soldate cu decesul a 6 persoane, ranirea grava a 25 si ranirea usoara a altor 29 de persoane. Oamenii legii le reamintesc pietonilor ca au obligatia de a circula doar pe trotuar sau pe acostamentul din partea stanga a drumului in directia lor de mers. Au prioritate de trecere doar pe spatiile special marcate si doar pe culoarea verde a semaforului. Pietonii accidentati ca urmare a traverarilor neregulamentare poarta intreaga raspundere a accidentarii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program special de sarbatori

Aveti liber de sarbatori si v-ati propus sa vizitati muzee? Noi va spunem ce institutii sunt deschise in zilele libere si ce expozitii puteti vizita. Primii care si-au facut programul pentru sarbatori au fost cei de la CNM Astra. Oficialii institutiei culturale spun ca in 24 decembrie se va lucra […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro