Pietonii au prioritate!!!

Hila Ovidiu

Aproape zilnic un sofer neatent loveste un pieton aflat pe trecere. In cursul zilei trecute 2 astfel de accidente rutiere au avut loc in Sibiu. Politistii rutieri reamintesc soferilor ca au obligatia de a acorda prioritate pietonilor angajati in traversare prin locurile special marcate!

traversare regulamentaraA fost ziua si pietonul accidentat la Sibiu. Saptamana aceasta au avut loc mai multe evenimente rutiere de acest gen ca niciodata. Numai in cursul ultimelor 24 de ore s-au produs doua astfel de accidente. In ambele cazuri a fost vorba despre persoane lovite pe trecerea de pietoni in timp ce incercau sa traverseze regulamentar. Politistii rutieri le reamintesc soferilor faptul ca pe trecerile de pietoni cei din urma au prioritate!Ultimul dintre accidente s-a produs in cursul serii pe strada Semaforului. Cauza producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate pietonilor. De vina pentru producerea evenimentului rutier a fost un barbat de 35 de ani care in dreptul trecerii de pietoni nu a acordat prioritate unei tinere de 27 de ani angajata regulamentar in traversare. Din fericire femeia a suferit doar rani usoare. In dimineata aceleiasi zile insa un alt accident a avut loc. A fost lovita pe trecerea de pietoni o octogenara care a fost grav ranita si a fost transportata de urgenta la spital unde a si ramas internata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se extinde Scoala 13

Se modernizeaza scoala 13 din Sibiu. Lucrarile au o valoare de peste 2,9 milioane de lei si vor incepe in luna noiembrie. Scoala va fi extinsa astfel incat elevii sa vina la ore doar dimineata si nu in doua schimburi ca la momentul actual. Contractul lucrarilor are o valoare de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro