Pietoni amendati

Hila Ovidiu

Credeati ca doar soferii sunt sanctionati? V-ati inselat!!! Peste 200 de pietoni au primit amenzi in ultimele zile. De la inceputul anului au fost sanctionati peste 5 mii de pietoni.

tn

Politistii spun ca in judetul nostru indisciplina pietonala este a doua mare cauza de producere a accidentelor rutiere. Majoritatea acestora sunt soldate cu consecinte deosebit de grave. Numai in acest an 5 persoane si-au pierdut viata dupa ce au traversat prin locuri nepermise si au fost lovite de soferi care circulau regulamentar. In doar 48 de ore cat a durat actiunea de combatere a indisciplinei pietonale oamenii legii au dat amenzi pentru 245 de pietoni. De la inceputul anului si pana acum au fost sanctionati cam 5400 de sibieni pentru deplasare pe carosabil si traversare neregulamentara. In 48 de ore s-au dat amenzi de aproape 42 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beneficiile consumului de mere

Un mar pe zi tine doctorul departe de noi. Sau cel putin asa spuneau pe vremuri batranii. Si sa stiti ca aveau dreptate. Merele au nenumarate beneficii pentru organism. Noi vi le spunem pe cele mai importante. Cu totii stim ca merele sunt alimente foarte gustoase. Iar acum pietele abunda […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro