Pieton beat, la plimbare, pe sosea!

Hila Ovidiu

Petrecerea de Sfântul Dumitru s-a terminat la spital pentru un bărbat de 40 de ani. Beat fiind, omul a avut senzaţia că poate circula pe carosabil. Ghinionul a facut ca pe şosea să circule şi maşini… A fost acroşat de un şofer care circula regulamentar.

image

Ce rişti cand bei pâna te crezi maşină??? Rişti să ajungi la spital! A aflat-o pe pielea lui un bărbat de 40 de ani din Cisnădie după ce a ajuns sub roţile unei maşini. Omul a golit prea multe pahare în cinstea Sfântului Dumitru înainte de a pleca la plimbare, aşa că, abia se mai putea ţine pe picioare.
Şoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, circula regulamentar dinspre Sibiu spre Cisnădie la momentul la care s-a produs evenimentul rutier. Tânarul nu a mai putut evita pur şi simplu barbatul aflat în stare avansată de ebrietate. Pietonul turmentat a fost transportat de urgenţă la spital. Rezultatul etilotestului în cazul pietonului a fost de 0,90mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bani pentru crescatorii de animale

Veste buna pentru fermierii sibieni. Se dau subventii pentru berbecuti si juninci. Cererile se depun la Directia Judeteana pentru Agricultura Sibiu. Banii au fost alocati printr-o Hotarare de Guvern privitoare la achizitionarea de catre producatorii agricoli de berbeci de reproductie si juninci de rase specializate. Berbecutii trebuie sa aiba o […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro