Pietele ocupate in proportie de 70 la suta

Hila Ovidiu

Desi e iarna s-au grabit sa isi rezerve locurile in piata. Vorbim despre comerciantii care isi vand marfa la Sibiu. La ora actuala peste 70 la suta din cele aproape 650 de spatii din pietele municipiului au fost deja adjudecate.

La ora actuala cea mai mare parte a spatiilor in care comerciantii pot sa vanda fructe, legume, lactate sau carne au fost deja rezervate. Pietele sibiene ofera doritorilor 647 de spatii in pietele agro alimentare. Dintre toate pietele din Sibiu cea mai ravnita este cea de la Cibin. Aici din cele 304 mese existente 256 sunt deja rezervate. La fel si jumatate dintre cele 14 standuri cu flori. In zona Pietei Cibin II, acolo unde se fac vanzari doar pe timpul verii au fost rezervate mai bine de jumatate din cele 96 de spatii existente. Pe locul doi in topul preferintelor comerciantilor se numara Piata Rahova. Aici din cele 189 de spatii au fost rezervate deja 155. Ceva mai multe locuri au ramas in Piata din Vasile Aron unde doar 44 de spatii sunt ocupate din primavara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cercetat pentru nerespectarea regimului Armelor si Munitiilor

Isi tinea pustile in masina. Vorbim despre un barbat de 43 de ani care este acum cercetat de catre politistii de la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu. Cele trei arme detinute de acesta si munitia aferenta au fost ridicate in vederea expertizarii. Nu doar politistii rutieri se confrunta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro