Pierdut…patut?!

Hila Ovidiu

Un sibian si-a pierdut…patul! totul s-a intamplat pe o strada din Selimbar. Culmea e ca omul si-a dat seama abia a doua zi ca ii lipseste obiectul si a postat un anunt pe un site de socializare. Pagubitul si-a sters rapid anuntul dupa ce a intrat in colimatorul internautilor ironici.

O situatie de-a rasu`-plansu` a facut miercuri deliciul internautilor dupa ce, pe o pagina de socializare, un tanar a anuntat ca a pierdut un pat si ca ofera recompensa celui care il ajuta sa il recupereze. “Cine a gasit un patut supraetajat in zona Doamna Stanca, ofer recompensa” a scris in anunt posesorul patului care si-a lasat si un numar de telefon la care sa poata fi contactat.

Raspunsurile nu au intarziat sa apara. Pe o alta pagina de socializare, inca din cursul serii trecute cineva semnala faptul ca un obiect de mobilier obstructioneaza strada. “Atentie! Mic obstacol pe Doamna Stanca” a scris sibianul care a pus si o poza cu structua de mobilier in mijlocul drumului.

Nu se stie pana la momentul de fata daca pagubitul a reusit sa isi recupereze patutul supraetajat insa cert este ca omul si-a sters anuntul de pe facebook la momentul la care a vazut ca nu mai face fata comentariilor ironice.

Se pare ca barbatul cu pricina a pierdut patul in timp ce il transporta cu masina…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Drum inchis din cauza viscolului

Drumul care face legatura intre Ocna si Toparcea a fost inchis in cursul acestei zile din cauza viscolului. Mai multe masini au ramas blocate si au avut nevoie de ajutorul autoritatilor pentru a fi scoase din zapada troienita. Drumul care face legatura intre Ocna Sibiului si Toparcea a fost inchis […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro