Petrecere la o cabană din Tocile, oprită de poliţişti

stiri redactie

La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 17:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie, în urma unei sesizări telefonice, au depistat 9 persoane care participau la o petrecere în incinta unei pensiuni din Tocile.

Persoanele prezente la eveniment au fost identificate, cu această ocazie organizatorul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, celelalte 8 persoane prezente au fost sancționate contravențional cu avertisment. Petrecerea a fost întreruptă.

Reamintim faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Recomandăm tuturor cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască și să nu se expună la riscuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CERT-RO participă la exercițiul internațional de apărare cibernetică Locked Shields 2021

În perioada 13-16.04.2021, echipa CERT-RO va participa cu specialiști la exercițiul internațional de apărare cibernetică LOCKED SHIELDS 2021. Exercițiul este planificat și organizat de Centrul de Excelență NATO pentru Apărare Cibernetică (Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence – CCDCOE) din Tallinn, Estonia, și s-a desfășurat în fiecare an începând cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro