Peste o mie de vizitatori la zoo de sarbatori

Hila Ovidiu

Mai bine de o mie de sibieni au indurat frigul si au mers sa vada gradina zoologica din Sibiu in perioada sarbatorilor de iarna. Cei mai multi vizitatori au fost familii cu copii. In esenta intreg anul trecut a fost unul de succes pentru Zoo Sibiu.

Aproape o mie de adulti si cateva sute de copii au mers sa viziteze Gradina Zoologica Sibiu in ultimele zile ale anului trecut si primele din acest an. In total in anul trecut peste 186 de mii de persoane au trecut pragul gradinii cu peste 8 mii mai mult decat in 2010 spre exemplu. Anul 2011 a fost anul cu cel mai mare numar de vizitatori. Peste 188.000 de persoane au venit sa vada animalele si pasarile exotice detinute de catre institutia subordonata municipalitatii. Numarul vizitatorilor a crescut cu cateva mii poate chiar zeci de mii de la an la an. Spre exemplu comparativ cu anul 2005 cand au trecut pragul gradinii doar 80 de mii de persoane, la momentul de fata numarul acestora a crescut de mai bine de doua ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni la regimul circulatiei

Nu e zi din saptamana in care politistii sibieni sa nu fie nevoiti sa intocmeasca macar un dosar penal. In ultimele 24 de ore oamenii legii au „cadorisit” 2 sibieni. Acestia sunt cercetati penal pentru conducere de autoturism neinmatriculat respectiv folosirea de placute false de inmatriculare. Doi sibieni sunt cercetati […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro