Peste 8 milioane pentru primariile din tot judetul

Hila Ovidiu

Primariile din tot judetul primesc bani pentru plata arieratelor sau pentru proiectele de investitii aflate in derulare. Suma totala alocata este de peste 8.4 milioane de lei di a fost aprobata de catre consilierii judeteni.

Consilierii judeteni au votat in sedinta de miercuri un proiect de hotarare care prevede bani pentru toate municipiile, orasele si comunele din judet. Banii sunt proveniti din surplusul incasat din impozitul pe venit  si pot fi folositi pentru plata arieratelor, pentru investitii pe programul de dezvoltare locala, pentru proiecte de infrastructura sau pentru cheltuieli de functionare. Cele mai multe primarii vor folosi probabil banii pentru plata salariilor dat fiind faptul ca in ultima vreme salariile din administratie au crescut simtitor insa nu toata lumea si-a prevazut acesti bani in buget.

Cei mai multi bani merg catre municipiul resedinta de judet. Este vorba despre 350 de mii de lei din cele 8,4 milioane puse la dispozitia Consiliului Judetean pentru a fi impartite localitatilor. Aceeasi suma merge si la Medias. Restul oraselor primesc intre 250 si 300 de mii de lei. Toate comunele judetului primesc in mod egal putin peste 100 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Saptamana cu razii rutiere

Atentie, soferi! Se anunta noi razii rutiere. Saptamana aceasta politistii deruleaza o campanie de control pe alcool. Actiunea este parte a calendarului Tispol. Politistii sibieni isi muta saptamana aceasta “cartierul general” in strada.Oamenii legii vor fi cu ochii pe conducatorii auto care consuma alcool inainte de a urca la volan. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro