Peste 600 de cursanti la Scoala Populara de Arte din Sibiu

Scoala Populara de Arte si Meserii Ilie Micu din Sibiu a “furat startul” la deschiderea noului an de invatamant. Desi in mod normal cursurile incep de la 1 octombrie, festivitatea specifica a avut loc luni. anul acesta vor deslusi tainele artelor peste 600 de cursanti. Favoritele candidatilor pentru acest an de invatamant au fost cursurile de instrumente de suflat si orga.

Scoala Populara de Arte din Sibiu si-a deschis luni portile pentru anul de invatamant 2019-2020. La evenimentul festiv au participat reprezentanti ai Consiliului Judetean dar si fete bisericesti. Preotul a binecuvantat atat cursantii cat si pe dascalii acestora.

Concurenta pentru unul dintre cele aproximativ 600 de locuri disponibile in acest an a fost una acerba. A fost nevoie de testari la sange pentru a alege cei mai talentati viitori cursanti. Dupa ce ani la rand cursurile de canto popular au facut furori, anul acesta accentul major s-a pus pe instrumente.

Din 1 opctombrie cursantii isi vor lua locurile in fata instrumentelor, in fata gherghefului sau in fata sevaletului, in functie clasele pentru care au optat. Dupa cativa ani de studiu temeinic vor deveni la randul lor profesionisti in meseria aleasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Interventie ISU pe autostrada

ISU Sibiu a  intervenit  urgență cu două echipaje de pompieri militari pe A1, km 262 sensul de mers spre Sibiu pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit  la un autoturism. Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind  determinată de un scurtcircuit electric. A […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro