Peste 50 de contestatii pentru ANL-ul depe Independentei

Hila Ovidiu

Zeci de contestatii au fost depuse la Primarie in urma publicarii listei beneficiarilor de locuinte din ANL-ul de pe strada Independentei. Solicitarile acestora vor fi solutionate in termen de 15 zile de la data la care a inceput depunerea contestatiilor. Concurenta pentru o locuinta in acest imobil a fost una foarte stransa. Aproximativ 1700 de sibieni si-au depus dosare pentru a obtine o locuinta aici.

Peste 50 de persoane care si-au depus la inceputul acestui an dosare pentru a obtine o locuinta in blocul ANL de pe Strada Independentei au contestat distribuirea celor 95 de apartamente ale imobilului. Listele cu potentialii beneficiari au fost facute publice in urma sedintei de consiliu local ce a avut loc la finele lunii februarie. Nemultumitii trebuie sa astepte acum solutionarea contestatiilor. Batalia penru una dintre cele 95 de locuinte a fost una foarte stransa dat fiind faptul ca pentru acest imobil au aplicat aproiape 1700 de sibieni. Au fost selectati ca potentiali beneficiari cei care au reusit sa se apropie cat mai mult de punctajul maxim de 100 de puncte. Din numarul total al locuintelor ce compun imobilul 10 la suta au fost repartizate penru cei evacuati din imobilele retrocedate in natura fostilor proprietari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

6 focare de rubeloa

Numarul focarelor de rubeola creste de la o zi la lata. Daca pana acum boala si-a facut de cap prin gradinite la ora actuala cele mai multe focare sunt inregistrate in licee. Cei mai multi copii bolnavi sunt la Colegiul Octavian Goga. La ora actuala in Sibiu sunt ative 6 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro