Peste 300 de locuri de munca vacante in judet.

studio

Si in aceasta saptamana Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca pune la dispozitia sibienilor un numar de 322 de locuri de munca vacante. Dintre acestea insa, doar 37 se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

Sibienii care sunt in cautarea unuiu loc de munca au ocazia, in aceasta saptamana, sa aleaga din lista job-urilor puse la dispozitie de AJOFM Sibiu.
In total sunt 322 de locuri de munca, sintre care doar 37 pentru persoanele cu studii superioare. Vorbim aici de meserii precum asistent manager, consilier institutii publice, consultant sisterm de calitate, inginer de sistem in informatica, inginer electronist transporturi si telecomunicatii, inginer de sistem software sau programator. Celelalte 285 de locuri de munca se adreseaza persoanelor fara studii superioare. De asemenea, dintre locurile de munca vacante, 233 sunt in Sibiu, 28 la Medias, 52 la Agnita, 8 la Dumbraveni si 1 la Avrig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Votul ilegal inseamna inchisoare.

Voteaza legal si decide singur la vot! Sunt mesajele pe care incearca sa le transmita politistii sibieni in cadrul unei noi campanii de informare care are drept scop informarea sibienilor cu privire la riscurile pe care si le asuma daca decid sa dea sau sa primeasca mita electorala, sau sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro