Peste 20 de iesiri in cateva ore

Hila Ovidiu

Zeci de iesiri cu utilajele si tone de sare imprastiate pentru a topi zapada de pe strazile municipiului. Firmele care se ocupa de curatarea zapezii s-au aflat in teren inca de cand au inceput sa cada primii fulgi de zapada. In jurul orei 10.00 majoritatea arterelor principale ale orasului erau deja curatate.

De teama sa nu fie sanctionati asa cum li s-a promis dupa zapezile din 2012, angajatii firmelor care se ocupa de deszapezire au iesit in teren inca de la primii fulgi de zapada. Utilajele au ramas in teren pana la momentul la care a incetat ninsoarea, urmand sa astepte in alerta urmatoarele recipitatii. Pana la orele pranzului fusesera imprastiate pe strazi mai bine de 130 de tone de sare amestecata cu clorura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 300 de joburi oferite

Oferta locurilor de munca a crescut la sfarsitul lunii. Sibienii care vor sa se angajeze pot opta pentru unul dintre cele peste 300 de posturi oferite spre ocupare de catre angajatorii din Judet. Cele mai multe joburi disponibile sunt in Sibiu si Cisnadie. Oferta locurilor de munca s-a rotunjit pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro