Peste 2 mii de sibieni si-au platit taxele si impozitele miercuri

Hila Ovidiu

Miercuri a fost prima zi de plata a taxelor si impozitelor pe anul 2015. Cei care si-au achitat integral darile catre stat au primit o reducere de 10 procente.

07.01.2015 10:13Miercuri a fost prima zi de incasari la ghiseele Directiei Fiscale din primarie. Peste 2 mii de sibieni s-au asezat la coada inca de la primele ore ale diminetii pentru a-si achita darile catre stat. Pentru a evita cozile, municipalitatea a suplimentat numarul de ghisee deschise. In total pana la finalul programului primei zile au achitat taxele si impozitele 2292 de persoane. Anul trecut in prima zi in care ghiseele au fost deschise s-au efectuat doar 1500 de operatiuni.
Miercuri s-au incasat aproape 280 de mii de lei din platile la ghiseu. Alti 7 mii de lei au fost incasati de la cei care au ales sa plateasca prin intermediul internetului, din confortul propriei locuinte. Pentru a putea plati pe net este necesara accesarea site-ului primariei si crearea unui cont. Cei care isi achita taxele si impozitele in primele trei luni ale anului beneficiaza de o bonificatie de 10 procente din suma totala de plata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificari legislative

Anul 2015 a venit si cu modificari legislative. A crescut punctul de pensie dar si cuantumul ajutorului de deces. De anul acesta salariul mediu brut utilizat pentru calcularea asigurarilor sociale este de 2415 lei. Valoarea punctului de pensie este de la 1 ianuarie 2015 de 830,2 lei. Tot de la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro