Peste 1500 de locuri de munca in strainatate

Hila Ovidiu

0ferta generoasa pentru cei care vor sa plece la munca in strainatate. Sunt puse la dispozitia romanilor peste 1500 de posturi vacante in 12 tari de pe intreg continentul. Cele mai multe locuri de munca vacante sunt pe segmentul agricol in Spania.

Spaniolii pun la bataie cele mai multe locuri de munca. Se cauta 800 de persoane care sa munceasca la culesul capsunilor. Tot angajatorii spanioli mai cauta si un maseur. Angajatorii germani vor sa recruteze din tara noastra 213 persoane. Au nevoie de visual designeri, receptioneri,  bucatari, ospatari, asistenti medicali, ajutoare in productia alimentara, ajutoare in depozite, mecanici de instalatii sanitare, de incalzire si de aer, electricieni, mecanici industriali sau sudori. Tot pentru aceasta tara sibienii mai pot aplica pentru posturi de manipulanti de marfuri sau instalatori de instalatii sanitare. Locul III in topul angajatorilor straini care recruteaza forta de munca din tara noastra a fost adjudecat de catre agentii economici din Norvegia. Acestia vor montatori de acoperisuri, zugravi, tamplari sau parchetari. Cate 70 de posturi sunt oferite de catre Marea Britanie si Republica Ceha. Primii cauta ingrijitori de persoane la domiciliu, operatori CNC, modelatori de sticla si materiale plastice. Cehii vor manipulanti de marfa, operatori pe masini unelte, tractoristi, soferi profesionisti si slefuitori. Pentru cei care vor sa lucreze in Italia sunt oferite spre ocupare 60 de locuri de munca vacante. La mare cautare sunt asistentii medicali si ingrijitorii de persoane. Suedezii ofera 57 de job-uri pentru cei care vor sa mearga in aceasta tara ca si tinichigii auto, femei de serviciu, dezvoltatori componente auto, vopsitori auto sau manageri de proiect in domeniul mecanicii. In Slovacia sunt disponibile 44 de locuri de munca vacante pentru cei calificati ca ingrijitori sau soferi de autocamion. Lituanienii anunta existenta a 27 de posturi vacante disponibile pentru cetatenii europeni care vor sa lucreze in afara tarii de bastina. Se cauta tehnicieni electricieni, asfalatatori, mecatronisti si ingineri specializati pe industria maselor plastice. Finlandezii cauta printre romani operatori CNC, macelasi si lucratori in metal. Vecinii bulgari ofera spre ocupare 10 locuri de mucna vacante pentru operatori in industria de prelucrare a lemnului. Austriecii ofera doar un singur post in aceasta luna. Au nevoie de o persoana care sa lucreze ca ofiter de proiecte europene. Cei care vor sa aplice pentru aceste posturi trebuie sa aiba experienta in domeniu, sa detina o calificare dar si cunostinte de limba engleza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident mortal in apropiere de Saliste

Un accident deosebit de grav s-a produs in cursul zilei de miercuri la iesirea din Saliste. O persoana si-a pierdut viata in urma coliziunii dintre 4 masini. Un accident deosebit de grav s-a produs miercuri in jurul orei 14.00 la iesirea din Saliste spre Miercurea. 4 masini au fost implicate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro