Peste 1500 de copii inscrisi in clasa pregatitoare

Hila Ovidiu

Peste 1500 de familii si-au inscris copiii in clasa pregatitoare. Cei care nu au apucat inca o mai pot face pana in 3 martie. Inscrieri se fac si sambata. Pe primul loc in topul preferintelor s-a situat in acest an Scoala Nicolae Iorga.

imagesDin cei mai bine de 1500 de copii inscrisi, cei mai multi parinti au depus actele chiar luni, in prima zi de inscrieri. In topul preferintelor parintilor se numara scoala Nicolae Iorga. A primit pana acum un numar de aproape 100 de cereri. Dincolo de faptul ca este cea mai mare scoala din oras la momentul de fata aici sunt si mai multe clase de limba germana. Asa ca este firesc faptul ca parintii au optat pentru aceasta unitate de invatamant. Pe locul II cu 80 de cereri s-a situat Colegiul National Octavian Goga iar pe urmatoarea pozitie s-a clasat Scoala numarul 4. Scoala 18 a primit pana in acest moment 73 de cereri iar Scoala Regina Maria, cea mai cautata unitate de invatamant in anii trecuti are pana la momentul de fata 70 de viitori scolari inscrisi.
Parintii care nu si-au inscris inca odraslele o mai pot face pana in data de 3 martie la ora 20. Cea de-a doua perioada de inscrieri debuteaza in data de 23 martie. Atunci repatizarea se va face doar pe locurile ramase disponibile si vor participa doar cei care din varii motive nu au participat la prima etapa de inscrieri sau cei care au participat la prima etapa dar nu au bifat revenirea la scoala de circumscriptie si au ramas pe dinafara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Protectiei Civile marcata la Sibiu

Ziua Protectiei Civile a fost sarbatorita mai devreme de catre cei de la ISU. Ceremonialul militar a avut loc in Piata Mare. Cu acest prilej sibienii prezenti la eveniment au putut admira tehnica din dotarea pompierilor. Reprezentantii ISU au marcat si in acest an asa cum se cuvine Ziua Protectiei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro