Peste 1200 de locuri de munca vacante

Hila Ovidiu

Criza fortei de munca se adanceste la Sibiu! Angajatorii ofera spre ocupare peste 1200 de locuri de munca. La mare cautare sunt muncitorii necalificati in confectii si soferi de masini de mare tonaj.

Disperati ca nu mai gasesc oameni pe care sa ii angajeze pentru ca toti muncitorii calificati au plecat in strainatate, angajatorii sibieni sunt in permanenta operatiune de recrutare. Numai pentru aceasta saptamana sunt puse la bataie peste 1200 de posturi vacante, majoritatea pentru muncitori calificati si necalificati.

Agentii economici din judet cauta personal pentru curatenie, agenti de securitate, personal care sa se ocupe de cresterea si ingrijirea arobrilor, asfaltatori, bucatari, armani camersite, brutari, cizmari, dulgheri, croitori, controlori de calitate sau electricieni. Se mai cauta lacatusi mecanici, femei de serviciu, lucratori comerciali mecanici, gestionar de depozit, soferi, stivuitoristi, zugravi, vanzatori  si cateva sute bune de muncitori necalificati.

Pentru cei cu scoala sunt disponibile posturi de asistenti medicali, de asistenti sociali, consilieri juridici, de consilieri in econmie, de grtaficieni, de ingeineri, de proiectanti, de secretare, de responsabili de proces, de tenhicieni si specialisti in domeniul calitatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inscriptii obscene pe statiile de autobuz

Statie Tursib cu inscriptii obscene in apropiere de locuinta Presedintelui. Cei care se ocupa de intretinerea spatiilor de adapostire a calatorilor au curatat statiile insa au lasat la loc de cinste insemnele care  sunt adresate sefului statului si fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi. Satui de tot ce se intampla […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro