peste 1200 de familii au beneficiat de ajutor pentru incalzirea locuintei

Hila Ovidiu

Peste 1200 de familii cu posibilitati materiale reduse au beneficiat in acest sezon rece de ajutor pentru incalzirea locuintei. Vorbim aici despre persoane si-au depus dosarele pentru subventii la incalzirea cu gaze, energie termica, electrica, lemne, combustibili petrolieri sau carbuni.

Au beneficiat de ajutor persoanele singure si familiile cu venituri reduse. Cei mai multi beneficiari, peste 1000, au beneficiat de subventii pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale. Alti 57 de sibieni au beneficiat de subventii pentru incalzire cu energie termica. Pe acest segment doua dosare au fost respinse. Din cele 29 de cereri pentru incalzire cu energie electrica doar 22 au si indeplinit conditiile legale pentru a fi puse in plata. Alti 48 de sibieni au primit ajutor financiar pentru incalzirea locuintelor cu lemne, combustibili petrolieri sau carbuni. La toate acestea se mai adauga si un numar de 96 de titulari care au intrat automat in sistemul de subventii deoarece beneficiaza de ajutor social. In cazul lor sprijinul financiar a fost acordat de catre municipalitatea sibiana si a insumat putin peste 27 de mii de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestat dupa ce a talharit un minor

Un barbat din Mag a fost arestat preventiv dupa ce a talharit un copil de doar 12 ani. Hotul l-a lasat pe cel mic fara un telefon mobil in valoare de 200 de lei. barbatul a fost prins de politistii de la transporturi iar telefonul a fost recuperat si dat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro