Peste 1000 de amenzi si 60 de soferi lasati fara permis

Hila Ovidiu

Actiunea „Blocada” continua! In ultima saptamana sute de politisti au fost la datorie si i-au sanctionat pe cei certati cu legea. S-au dat peste 1100 de amenzi, 60 de soferi au ramas fara permis si alte 26 de persoane sunt cercetate penal. Actiunea desfasurata la nivel national se va finaliza la sfarsitul lunii august.

In cadrul celor 84 de actiuni desfasurate politistii rutieri au actionat pentru combaterea vitezei excesive, a depasirilor neregulamentare sau pentru depistarea soferilor care au urcat beti la volan.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproape 180 de mii de lei. Au fost confiscate bunuri in valoare de 200 de lei iar din cele 26 de infractiuni 19 au fost constatate in flagrant. Dintre infractiunile rutiere 344 au fost pentru depasirea regimului legal de viteza. Dintre vitezomani 18 s-au ales si cu permisul suspendat lor li se adauga inca 7 soferi prinsi beti la volan. Oamenii legii au retras si 19 certificate de inmatriculare. Politistii de la ordine publica au dat 73 de amenzi pentru tulburarea linistii si ordinii publice si pentru comert ilicit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incepe noua stagiune la Gong

Poftiti la teatru! Eroi celebri ai povestilor internationale vin sa faca deliciul publicului sibian. Primul spectacol din noua stagiune a Teatrului Gong este programat pentru ziua de sambata cu incepere de la ora 18.00. Primul spectacol din aceasta stagiune il aduce in fata publicului pe indragitul Arthur care, cu accente […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro