Peste 10 milioane de lei, bani imprumutati de la CARP

Hila Ovidiu

Numarul pensionarilor care se imprumuta la Casa de Ajutor Reciproc este in crestere de la un an la altul. Numai in 2012 s-au acordat imprumuturi in valoare de peste 10 milioane de lei. In 2013 au fost inregistrate deja 150 de cereri.

Numarul imprumuturilor la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor a crescut simtitor in ultimul an. Cifra celor care au depus cereri in 2012 a crescut fata de 2011 cu mai bine de 18 procente. Numai in ultima luna anului trecut au fost onorate peste 300 de solicitari. Sibienii au luat cu asalt sediul CARP si imediat dupa sarbatori. De la inceputul anului si pana in momentul de fata au fost depuse deja 150 de cereri. Acestea urmeaza sa fie onorate in cursul lunii viitoare. Cei mai multi pensionari au decis sa ia imprumuturi pentru a se asigura ca au cu ce sa isi plateasca facturile la utilitati pe timp de iarna. Oamenii mai apeleaza la acest tip de creditare si pentru a-si asigura necesarul de medicamente sau pentru a-si putea permite un tratament medical balnear.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Risc maxim de avalansa

Zapada cazuta la munte in ultimele 24 de ore a dus la extinderea riscului de avalansa la nivel maxim. Salvamontistii recomanda turistilor sa nu se aventureze mai sus de Balea. Stratul de zapada a ajuns pana la 1, 80 metri. A nins ca in povesti la munte in ultimel zile, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro