Peste 10.000 lei donați de Sibiu pentru spitalul copiilor bolnavi de cancer

Hila Ovidiu

Sibiul a reuşit să doneze anul acesta peste 10.000 lei, în urma competiţiilor sportive caritabile prin care s-au strâns fonduri pentru construirea primului spital independent de Oncologie și Hematologie Pediatrică din România. În timpul ultimului cros, care a avut loc sambata,a u fost donați peste 1.360 lei.

În ciuda temperaturilor scăzute, sibienii au continuat să susţină cauza, participând la crosul din Sub Arini.

„Am demonstrat că o cauză nobilă poate mobiliza oamenii indiferent de vreme. A fost destul de frig afară, dar asta nu ne-a descurajat. Punem punct alergărilor în acest an, dar planificăm alte activități in-door, astfel încât să continuăm să luptăm pentru copiii bolnavi de cancer”, a declarat Marius Dinu, organizatorul evenimentului de la Sibiu.

În plus față de cei 10.000 lei, sibienii au donat, în acest an, 85 kg de monede, fonduri ce vor fi alocate aceluiași proiect.

Pentru a participa la crosul caritabil, sibienii au plătit o sumă simbolică de minim 1 leu. În plus, au fost încurajați să contribuie la această cauză cu mărunțișul de care nu mai au nevoie. Toate fonduri colectate vor fi donate exclusiv pentru a construi o șansă în plus pentru copiii care suferă de această cancer.

Viitorul spital, construit în București exclusiv din bani donați de către oameni – persoane fizice și juridice, va fi deținut și operat de fundația 1leu.org, fără sprijin din partea statului român.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Sibiu face noi angajări

Primăria Municipiului Sibiu organizează noi selecţii pentru posturile rămase vacante. În lunile noiembrie şi decembrie se organizează concurs pentru un post de consilier asistent în cadrul Direcției Tehnice şi un altul pentru Serviciul Cultură, Sport și Turism. Selecţia pentru postul de consilier asistent la Serviciul gospodărire și protecția mediului din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro