Perspectivele unei mame singure

admin

FOTO: publicdomainpictures.net

Majoritatea mamelor singure gresesc atunci cand le transmit toate conceptiile post divort fiicelor lor.

Acestea vor creste pe fondul unor frustari interioare, iar viitorul nu va fi altceva decat reflexia trecutului matern.

1. O poveste fara sfarsit

Asa par toate, pana personajul principal se loveste de prag si se trezeste la realitate. Viata nu este fictiune, decat daca omul o transforma astfel. In orice relatie, fie ca membrii sunt foarte indragostiti, trebuie sa se pastreze o nota de rationalism. Fara el, despartirile pot parea prabusiri infinite.

Insa, ce se intampla atunci cand acestea sunt insotite si de un copil? Educatia este foarte importanta, iar prezenta unui barbat, si mai si. Mama isi va creste intotdeauna fetita pe fondul frustrarilor personale, insa o prezenta masculina intelegatoare, va face intotdeauna educatia mult mai usoara.

2. Increderea

Automat, o femeie parasita isi va pierde foarte mult increderea in oameni. Insa nu trebuie sa se plece de la premisa ca toti barbatii sunt la fel. Nu, nu sunt… Daca cel din urma nu a fost printul fermecator, asta nu inseamna ca acesta nu exista.

3. Barbatul ideal

Aici este mult mai dificil. Atunci cand o mama singura doreste sa isi refaca viata, devine un pic egoista. Cauta barbatul ideal pentru ea. Gresit! Barbatul ideal trebuie sa indeplineasca atat cerintele mamei, cat si pe cele ale fiicei.

Si mai important este faptul ca alegerea mamei de a ramane singura tot restul vietii este absolut gresita. De ce? Deoarece o fata are nevoie intotdeauna de un model masculin pe care sa il urmeze in viata.

Admiratia fetitei pentru tata este nepretuita, insa atunci cand acesta nu e, „inlocuitorul” trebuie sa indeplineasca anumite criterii: sa iubeasca foarte mult copiii, sa nu tina cont de faptul ca acesta nu este copilul lui, sa fie altruist si nu in ultimul rand, sa foloseasca intr-un mod cat mai natural, cuvantul familie.

Asculti si urmaresti cu placere goFM ?? E momentul sa ne urmaresti si pe facebook dandu-ne un LIKE aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Este bataia rupta din RAI ??

Trei studii sepate, publicate recent si conduse de cercetatori de la Universitatea din North Carolina au scos la iveala faptul ca disciplina facuta prin violenta are loc in toate natiile, de la Egipt, la Brazilia, Chile, Europa si America. S-au descoperit de asemenea si cateva elemente in comun, indiferent de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro