Persoane ranite si masini distruse din cauza vantului

Vantul a facut ravagii in ultimele 24 de ore la Sibiu. Pompierii sibieni s-au luptat in 7 situatii de urgenta cu bucati de acoperis, de tabla sau chiar copaci care stateau sa cada. Sibiul a fost sub cod galben de vant si in cursul zilei de miercuri.

Au fost 24 de ore de forta pentru pompierii sibieni. Salvatorii au fost solicitati sa intervina pe mai multe artere principale ale orasului unde au cazut copaci. Ba mai mult, in unele zone au cazut si bucati de acoperis.

Pe Mihail Kogalniceanu, o caramida s-a desprins si a lovit in cap un trecator. Barbatul in varsta de 39 de ani a fost transportat de urgenta la spital.

Vantul a continuat si a facut si pagube materiale. In zona AFT un copac a cazut peste doua masini. Pe Calea Dumbravii traficul s-a desfasurat cu dificultate cat timp pompierii au incercat sa coboare de pe acoperis cateva bucati de sindrila ce riscau sa cada si sa raneasca trecatorii.

Sibiul a fost sub cod galben de vant si in cursul zilei de miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modelele Dianei Cerciu la Bucharest Fashion Week

A fost un weekend de foc pentru modelele Scolii de televiziune si modeling ale  Dianei Cerciu. La Bucuresti a avut loc cea de-a  31-a editie a Festivalului de moda Bucharest Fashion Week. Rochii glamour, din materiale fine, si sclipitoare, dar si tinute de zi, au fost prezentate cu success de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro